Mijn naam is Anita Geijtenbeek

Anita Geijtenbeek

Mijn naam is Anita Geijtenbeek

Ik ben gecertificeerd Financieel Planner en financieel duizendpoot. Vanaf het moment dat ik de schoolbanken verliet werk ik al met financiën en belastingen. Door de kennis die ik in de loop der jaren heb opgedaan en door mijn ervaring zijn er op financieel gebied weinig geheimen meer.
Daarnaast ben ik ook Integraal Leefstijlcoach
Wat een bijzondere combinatie zul je misschien denken. Dat is het ook. Maar juist door deze combinatie kan ik jou optimaal begeleiden.

Waarom?

Het hebben van een eigen bedrijf, met de daarbij behorende (financiële) problemen en uitdagingen en ook onzekerheid kan zorgen voor veel stress. Als je daar niet goed mee om kunt gaan kan dit je belemmeren om als ondernemer in je kracht te staan en te groeien.
Verder steek je vast al je energie in je bedrijf, werk je keihard en maak je lange dagen. Om dat vol te kunnen houden is het van essentieel belang dat je gezond en vitaal bent en blijft.
En dan vergeet ik nog te noemen dat je vast ook nog een partner en een gezin hebt die de nodige aandacht van je vragen.
Over het algemeen zal een financieel adviseur je, als je met deze dingen worstelt, niet kunnen helpen. Daarin ben ik anders. Ik vind het uitdagend om je ook op persoonlijk vlak te begeleiden, naast je te staan, je te stimuleren en je van tijd tot tijd een spiegel voor te houden. Daarom noem ik mezelf ook financieel coach.

Wat kun je van mij verwachten?

Wij vrouwen ondernemen anders dan mannen. Dit is niet slechter of beter, maar  gewoon anders. Dit komt doordat vrouwen anders in het leven staan, anders met risico’s omgaan en mensen en dingen anders benaderen. Verder combineren veel vrouwen persoonlijke en professionele ambities. Dat maakt het voor mij boeiend om juist deze groep ondernemers te begeleiden.
Ook ik ben vrouw en ondernemer. Ik kan me daarom goed inleven in de situaties waarin ondernemende vrouwen zich bevinden en ik weet daarom ook waar je tegenaan kan lopen.

Ik geef je inzicht in de financiële situatie van jezelf en van je bedrijf. Samen kijken we wat er nodig is om (nog) betere resultaten te halen, hoe je je financiële risico’s kunt beperken door zaken financieel slim(mer) te regelen. En last but not least, we kijken vooral hoe jij je dromen en ambities waar kunt maken.